توقیف ۹ هزار لیتر سوخت قاچاق در جوین
۵ هزار بسته مشتقات غیرمجاز ناس با عناوین بی تی و ان تی و همچنین ۹ هزار لیتر سوخت قاچاق در جوین کشف شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس تعزیرات حکومتی جوین گفت: ۵ هزار بسته مشتقات ناس که به صورت غیرمجاز تحت عناوین بی تی و ان تی در فروشگاه های این شهرستان به فروش می رسید، کشف و توقیف شد.
هاشم علائیان افزود: در این زمینه، چهار متهم شناسایی و پرونده تعزیرات برای آنها تشکیل شده است، همچنین خودروهایی که در این فعالیت ها نقش داشتند، توقیف شده و پرونده در حال بررسی است.
وی ادامه داد: ارزش ریالی مواد کشف شده حدود ۷۰۰ میلیون ریال است که طبق قانون قاچاق کالا و ارز، برخورد لازم با متخلفان انجام خواهد شد.
بی تی ماده مخدری است که در هند و پاکستان تولید می شود و به شکل آدامس، پاستیل، پودر و به عنوان خوشبو کننده دهان فروخته می شود و جامعه هدف آن بیشتر دانش آموزان است.
رئیس تعزیرات حکومتی جوین همچنین گفت: ۹ هزار لیتر سوخت نفت و گاز قاچاق نیز به ارزش بیش از ۷ میلیارد ریال در این شهرستان کشف شد.
علائیان افزود: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۳۵ پرونده قاچاق در این شهرستان تشکیل شد، اما این رقم در سال ۱۴۰۳ به ۱۲ پرونده کاهش یافت و در سال ۱۴۰۴ نیز تا کنون ۴ پرونده قاچاق تشکیل شده که نشان دهنده روند کاهشی در این زمینه است.